Een jaar overgeslagen

Je begint aan een website over het grote avontuur van verhuizen en definitief wonen in Frankrijk in beeld te brengen.  In 2018 en 2019 heb ik met redelijke tussenpozen via mijn blogs en foto's de website bijgehouden.  Deze website is natuurlijk voor ons zelf een leuk document om terug te kijken wat er in al die jaren al in ons Franse leven is gebeurd. 

Maar ook heb ik gemerkt dat vele van onze familie, vrienden, kenissen, maar ook onbekende mensen regelmatig  op de website hebben gekeken.Ook de verschillende reacties op mijn verhalen waren echt fijn om te lezen.

Deze week waren Paul en Judith weer een weekje bij ons. Judith vroeg aan me waarom ik al meer dan een jaar niest meer met de website had gedaan.Want natuurlijk zij zelf maar ook de vrienden en vriendinnen vertelde haar dat ze mijn verhalen en dus onze belevenissen miste.

Ik weet ook niet waarom dat zo is gegaan. Misschien wel eens geen zin meer of geen belevenissen die het vertellen waard zijn. Maar dat is natuurlijk niet zo. Want ook in 2020 is er natuurlijk weer alles gebeurd wat best leuk is om met jullie te delen.

Dus ga ik de draad weer op pakken. Dat zal regelmatig iets zijn uit het afgelopen jaar, en natuurlijk ook weer belevenissen die het delen met jullie waard zijn over 2021. Dus heb ik een goed voornemen voorhet nieuwe jaar. Regelmatig weer nieuws uit het mooie Frankrijk

Opmerkingen

Wim Kroon

26.12.2020 08:54

vive pour Jean!
Heel goed plan jan.
Al vertel je maar 39 maal , dat je nog trots bent op jullie domein.
ik smul daarvan als ervaringsdeskundige.
Ga met elan 2021 in.
Heb het goed, Wim.

Meest recente reacties

13.11 | 09:18

Dat is helemaal waar. Dat is ook zo bij jullie hond Kees. En als we het dan een keertje vergeten. O dan is hij zo zielig.

12.11 | 23:38

Ja Beau is een toppertje. Als we voor een gezellig avondje (kaarten / eten) komen, moeten we niet vergeten iets voor Beautje mee te nemen, want eenmaal iets geven, betekend altijd iets geven.

05.11 | 16:03

Dat is helemaal waar hoor. Waar ik ben is ook Beau

04.11 | 13:23

Super! Is je beste maatje toch een hond!!! ❤️🙏🏻

Deel deze pagina