Overnachten of verblijf in onze omgeving

Eenvoudig maar gastvrij hotel aan de rand van het dorp.

Goed maar eenvoudig hotel in het centrum van La Chartre. Geweldig terras op de zaterdagse markt.

Deze sfeervolle chambres d’hôtes in ons Rezay ligt op slechts één dag rijden van Nederland en is het mooiste plekje in het hart van Frankrijk.

Beschrijving:
schaduw - jetons, bij Office de Tourisme - centrum 800m

Algemene informatie:
Op mix-parking | Max. aantal plaatsen: 5 | Max. camperlengte: 7m

Wat vind je op La Papillon Colibri ?
Drie staanplaatsen voor eigen caravan of tent, een luxe 2-persoonskamer aan het zwembad en 3 luxe ingerichte safaritenten

Le Bonhomme is een kleine camping, gelegen nabij het dorpje Néret in het zuidelijke deel van de Indre, circa 300 kilometer onder Parijs.

Véronique, Marilyne en Olivier verwelkomen u in Chateaumeillant. een rustige, groene en vriendelijke sfeer.

De camping is geopend van 1 mei tot 30 september.

In het zuiden van de provincie Dear, in een mooi wandel-in fietsgebied ligt elf heerlijk in gezellige familiecamping. Ideaal voor rustzoekers in natuurliefhebbers.

Een leuk arrangement om met de fiets of wandelend een leuk stuk van onze regio te ontdekken.

Rezay is een gemeente in het Franse departement Cher en telt 218 inwoners. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Saint-Amand-Montrond

Op zoek naar en waar er een leuke brocante of vide-grenier is.
Op deze site makkelijke zoekfunktie,s. Per maand per regio, per departement.

Alles wat u wil weten over het tolwegen net in Frankrijk. Incl. file en ongeluk meldingen. Live webcams om indruk te krijgen over vereersdrukte.

Vast & Goed Frankrijk is onderdeel van Veltman & de Moel en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de onroerendgoedmarkt in Frankrijk in de streek de Limousin.

Claes Finance – Frankrijk Hypotheken is een onafhankelijk hypotheek adviseur gespecialiseerd in de financiering van uw (tweede) woning in Frankrijk.

Een overzicht van de vele vide greniers en brocantes in Frankrijk per maand..Toutdefrance.nl is de website voor iedereen die geïnteresseerd is in wonen, leven of vakantie in Frankrijk.

Op vakantie in Frankrijk. Voorkom verrassingen Best wel even opletten wat de feestdagen daar zijn.

Bijna alles hier op te zoeken. Frankrijkinfo, de startpagina van Frankrijk met veel informatie over de departementen, overheid, toerisme en vakantie.

Bekijk de 10 daagse weersverwachting voor Frankrijk. Het actuele weer, tiendaagse weersvoorspelling en historische klimaatgegevens.

Je maakt het helemaal bij de Franse als je het Franse volkslied kan meezingen.

Vind 78205 huizen te koop in Frankrijk met Green-Acres.com. ... van huizen in 17 talen en in 12 landen zodat ieder het huis van zijn dromen zou vinden.

Op vakantie naar Frankrijk? Een heerlijk vakantiehuis huren op het Franse platteland, of juist aan de kust, Gites biedt je de grootste keuze in heerlijke huizen.

Frankrijk is een van de mooiste landen van Europa om in te wandelen. Wil je wandelen in Frankrijk. Deze website geeft veel informatie.

Een website met veel doorklik mogelijkheden naar allerhande informatie over leven in Frankrijk

Frankrijk is het land waar naturisme al vele jaren geaccepteerd is.
Grote en kleine terreinen te kust en te keur.

Meest recente reacties

13.11 | 09:18

Dat is helemaal waar. Dat is ook zo bij jullie hond Kees. En als we het dan een keertje vergeten. O dan is hij zo zielig.

12.11 | 23:38

Ja Beau is een toppertje. Als we voor een gezellig avondje (kaarten / eten) komen, moeten we niet vergeten iets voor Beautje mee te nemen, want eenmaal iets geven, betekend altijd iets geven.

05.11 | 16:03

Dat is helemaal waar hoor. Waar ik ben is ook Beau

04.11 | 13:23

Super! Is je beste maatje toch een hond!!! ❤️🙏🏻

Deel deze pagina